Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ


ΠΡΟΣ ΚΑΘΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Η Κεφαλονιά δοκιμάζεται, μέρες τώρα, από αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που έχουν προκαλέσει καταστροφές σε σπίτια, υποδομές, δρόμους και λιμάνια, έχοντας αφήσει χιλιάδες ανθρώπους άστεγους, έχοντας διακόψει συγκοινωνίες και δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας από το ένα μέρος του νησιού στο άλλο.
Ως συνέπεια της πολιτικής της κοινωνικής καταστροφής που εφαρμόζεται σταθερά από τις κυβερνήσεις τις προσηλωμένες στις μνημονιακές δεσμεύσεις, η Κεφαλονιά είναι μόνη. Ο λαός της υποφέρει, έχοντας αφεθεί στην τύχη του.
Κανένας δεν μπορεί να εφησυχάζει, κανένας δεν μπορεί να αγνοεί το τεράστιο ηθικό καθήκον της αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς.
Η κυβέρνηση της κοινωνικής αναλγησίας αδιαφορεί. Εμείς όχι!
Η Αλληλεγγύη στα Δυτικά, η κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης από την εργατική-λαϊκή συνοικία του Αιγάλεω απευθύνει έκκληση προς όλους και κυρίως προς τις αντίστοιχες συλλογικότητες όλης της χώρας:
Ο λαός της Κεφαλονιάς έχει ανάγκη από ξηρά τροφή, από νερό, από θερμαντικά μέσα, από στρώματα, κουβέρτες και ζεστά ρούχα.
Ας καλύψουμε εμείς τις ανάγκες αυτές. Ας ξεκινήσει μια πλατιά εκστρατεία συγκέντρωσης και αποστολής αυτών των ειδών στην Κεφαλονιά.
Εμείς ήδη πραγματοποιούμε εξορμήσεις για τη συγκέντρωση των ειδών αυτών στη λαϊκή μας συνοικία. Ας κάνουμε το ίδιο παντού!
Η κοινωνική αλληλεγγύη ας γίνει το ακαταμάχητο όπλο του λαού μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου