Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

κείμενο επικοινωνίας Αλληλεγγύη στα Δυτικά


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Καθημερινά γύρω μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με την φτώχεια και την απόγνωση. Η εικόνα ανθρώπων που ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών για να εξασφαλίσουν κάτι φαγώσιμο δεν είναι ξένη σε κανέναν μας. Περισσότερο εδώ στα δυτικά, στις λαϊκές γειτονιές του Αιγάλεω, η κρίση μάς χτυπά την πόρτα όλο και πιο έντονα. Κόντρα στη νοοτροπία του "ωχ αδελφέ" και του "εγώ να είμαι καλά", κόντρα στου καναπέδες που μας θέλουν καθηλωμένους, κόντρα στη διάλυση του κοινωνικού ιστού, εμείς, η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ αποφασίσαμε να ανατρέψουμε αυτές τις λογικές. Δεν είμαστε φιλάνθρωποι, είμαστε εμείς οι ίδιοι που έχουμε ανάγκη και αυτό μας ενώνει.
Στην προσπάθειά μας αυτή καλούμε να συμβάλλει ενεργά ο καθένας και η καθεμία εδώ στο Αιγάλεω είτε με τη προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας (όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, τοματοπελτέ, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, καφέ, αλεύρι κ.α) και ειδών προσωπικής υγιεινής, είτε με την συμμετοχή στις συναντίσεις μας, στις εκδηλώσεις μας, στις δράσεις μας.
Στο blog μας http://allhleggyh-sta-dytika.blogspot.gr/ και στη σελίδα μας στο FB Aλληλεγγύη στα Δυτικά φαίνεται το πρόσφατο μεν αλλά δυναμικό ξεκίνημά μας όπως και το πρόγραμμα των δράσεών μας. Όλοι μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε γιατί έχουμε θέληση και αποφασιστικότητα γιατί πάνω απ' όλα έχουμε εμπιστοσύνη στη συλλογική δράση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105904226-2105901672-6992978097-6945968650

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου